Client – Veteran’s Care

Cochran was selected to design the 15,000 sf tilt-up office and warehouse steel structure addition of which 5,000 sf included complete tenant finishing. Cochran services included architecture, civil, and interior design along with geotechnical and survey services. The floor plan included open floor space, traditional office, conference and training rooms, two new full restrooms and an employee lunchroom with outdoor seating.

In the lunchroom, we were able to utilize some unique design elements. The existing building had a large industrial overhead door. By switching out the existing door for a new fire-station type door with glass, we were able to introduce day lighting for the lunchroom. This also allowed the owners to open the door and use the new patio on the exterior for an open indoor/outdoor area. The new finishes selected, complimented the existing finishes and brought earth tones to compliment their open concept design.